Kultography

Ellie nem felejti, mi annál inkább

Ellie nem felejti, mi annál inkább

Mittelholcz Ágnes írása itt: - 2015-08-14 14:09

Az angol énekesnő a tegnapi napon, a Hajógyári szigeten lépett fel. Állítása szerint sok fesztiválon zenélt már, de a mi Sziget fesztiválunkat sose fogja elfelejteni, annyira szuper. Sajnos, a mi emlékezetünkben viszont nem hagyott olyan mély nyomot a koncertje.

d_mar20150813019.jpgd_mar20150813016.jpgA csütörtöki nap nagyszínpados főfellépőjénél minden adott volt, ami egy mai popsztártól elvárható: jó hang, csinos arc, szép hosszú combok. Ellie egy energia bomba, a fellépésen volt is csípőtekergetés, ugrálás, lassú szám a romantikusabb lelkűeknek, toplistás slágerek – igen köztük a híres a Szürke ötven árnyalata filmlemezre írt Love Me Like You Do – de valahogy mégsem sikerült megtörténnie a csodának. Persze a nagyobb slágereknél mindenki énekelt és tombolt, de ehhez az is elég lett volna, ha bekapcsolják az MP3 lejátszót.

A koncerteken mindig van úgymond „átmenő” forgalom bárhol is áll az ember, de ha többen távoznak, mint érkeznek az nem jó jel. Természetesen sokan maradtak, köztük mi is, hiszen egy Ellie Goulding koncertet mégsem hagy ott az ember. Egy jó fröccs mellett végiglötyögtük ezt a közel 1,5 órát, de semmi több.

Azért természetesen lehetett jó koncertet is kifogni ugyanezen a napon, a mi kedvencünk Ella Eyre volt. A 20 éves szintén brit R&B-soul énekesnő az A38 sátrában mutatta meg csodálatos énekhangját, mely élőben még inkább elbűvölt minket. Reméljük jövőre visszatér hozzánk, talán már nagyszínpados fellépőként.

Fotó: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása