Kultography

Papírvárosok JÁTÉK!

Papírvárosok JÁTÉK!

Kultography írása itt: - 2015-07-22 12:25

Július 30-án mutatják be a Csillagainkban a hiba szerzőjének újabb sikerkönyvéből készült Papírvárosok című filmet, ennek apropóján pedig kisorsoljuk a regény egy példányát. A könyvért csak két, igazán egyszerű kérdésre kell helyes választ adni!

ptown.jpg

covers_347145.jpgJohn Green kalandos-szerelmes-vicces-komoly tinédzsertörténetéből egy hasonlóan élvezetes filmet készítettek, amiről jövő csütörtöktől a saját szemetekkel is megbizonyosodhattok. De aki nem akar addig várni akár még az egész regényt is kiolvashatja, főleg, hogy ehhez mi is segítséggel szolgálunk.

Akik az alábbi két kérdésre helyesen válaszolnak azok között a MozICom jóvoltából kisorsoljuk a Papírvárosok című regény egy példányát.

A megfejtéseket a sajto@kultography.hu címre várjuk július 27. (hétfő) 19 óráig. Az e-mail tárgyába írjátok Papírvárosok. 

1. Melyik európai nagyvárosba látogatnak el a Csillagainkban a hiba szereplői?

2. Melyik várva-várt, 2016-ban mozikba kerülő képregény-blockbusterben szerepel Cara Delevingne?

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása