Kultography

Öt fiú, két nap, 1D

Öt fiú, két nap, 1D

Kultography írása itt: - 2014-10-06 21:39

egydészínpadon_kiemelt.jpgA One Direction „Where we are” világkörüli turnéjának milánói koncertfelvételét exkluzív vetítési időpontokban, kizárólag október 11-én és 12-én tekinthetik meg a rajongók az arra kijelölt vidéki és budapesti mozikban.

egydészínpadon.jpgA brit fiúbanda a milánói San Siro stadionban adta teltházas koncertjét 85 000 rajongó előtt, ahol a leghíresebb slágereket, többek között a “What Makes You Beautiful”-t vagy a “Story Of My Life”-ot is előadták a srácok.

Több mint 50 országban, több mint 10 000 vetítésén lesz látható egyetlen hétvége alatt a „One Direction: Where We Are – The Concert Film”, mellyel a rajongók egyedülálló lehetőséget kapnak, hogy csatlakozzanak Niall, Zayn, Liam, Harry és Louis mellé a színpadon. A film nemcsak a koncertet örökíti meg, hanem a tagokat is bemutatja a velük készült interjúban. Ezt a különleges eseményt az 1D hazai hívei a Cinema City összes vidéki és négy budapesti mozijában élhetik át október 11-én és 12-én.

„Nagy öröm számunkra, hogy az exkluzív vetítési időpontokban bemutatott filmmel a rajongóknak egyedülálló koncertélményt adhatunk, hiszen a Cinema City mozitermeinek hang- és digitalizált vetítési technikája erre kiválóan alkalmas.”- mondta Buda Andrea a Cinema City pr- és marketing igazgatója.

Az ezen a linken található alkalmazás segítségével a rajongók személyre szabott, egyedi filmelőzetest is készíthetnek. Az applikáció a Facebook-ra, Instagram-ra vagy Twitter-re feltöltött profilképekből állít össze egy 15 másodperces videót, mely a koncertmozi élményét varázsolja a One Direction rajongók életébe.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása