Kultography

Idegennyelvű könyvek mesés tárháza

Idegennyelvű könyvek mesés tárháza

Kultography írása itt: - 2014-10-06 07:24

Az irodalom minden nyelven gyönyörű, nem mellesleg élvezetes és hatékony módja a nyelvtanulásnak is. Nem kell sokáig várnunk arra sem, hogy akár több milliós könyvtárból választhassuk ki kedvenceinket a Bestsellers jóvoltából.

bestsellers.png

Azok számára, akik szeretik eredeti nyelven olvasni a bestseller listák éllovas köteteit, vagy akár a nyelviskolában megszerzett tudást csiszolnák tovább, eddig külföldi online áruházak polcait ajánlottuk, hamarosan viszont hazai megoldást választhatnak. Az idén már 22. születésnapját ünneplő Bestsellers könyvesbolt szülinaposként maga ajándékozza meg az olvasókat, októberben elindítja nemzetközi online könyvrendelési rendszerét.

bestsellers.png

A nemzetközi online könyvkereskedő cégek, mint például az Amazon, nem rendelkeznek hazai irodával, ami nem épp a legkényelmesebb az ügyintézés szempontjából. Állandóan frissülő, esetenként az Amazonnál is szélesebb adatbázist pedig egyetlen hazai online könyvkereskedő cég sem tudott megszerezni a Bestsellersen kívül. 

A fantasztikusan széle kínálaton kívül a hazai rendszer kényelmét is nyújtja az új online rendelési lehetőseg, hiszen az olvasóknak nem kell felesleges ügyintézéssel bajlódniuk, vagy a sérült árut kifizetniük. Sőt, a személyes átvétel lehetősége is biztosított lesz, így nem kell a postást lesni. A Bestsellers specialitása lesz az „Early Export” vagy „Open Market Edition” kiadványok terjesztése. Ezek azok az amerikai és angol kötetek, melyek hazai kiadásuk előtt jelennek meg Európában.

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása