Kultography

Öt éves szülinapi buli Bohemian Betyars módra

Öt éves szülinapi buli Bohemian Betyars módra

Kultography írása itt: - 2014-06-12 16:28

 image_4.jpgA babonások remegve várják a holnapot, az épp 5 éves Bohemian Betyarsnak és persze rajongóiknak viszont kifejezetten szerencsés napjuk lesz. A szülinapos banda ugyanis igazi, csűrdöngölő punkbulit csap az A38 hajón június 13-án, pénteken.

A Bohemian Betyars még 2009 hajnalán alakult, mikor egy bor és pálinka-delíriumban eltöltött este másnapján kitalálták, hogy együtt fognak zenélni. A cél egyértelmű volt: minél messzebb terjesszék a sírva vigadás életérzését. Az önmagukat speed-folk freak-punknak nevező együttes zenéje egy új, izgalmas keverékké állt össze: alaposan megfűszerezték magyar, balkáni és cigány dallamokkal a zúzós punkot, pattogó skát, sodró pszichedéliát vagy éppen a melodikus témáikat.

image_4.jpg

Valódi energiabomba zenekarról van szó, amely az elmúlt évek alatt már majdnem ezerszer megtáncoltatta a közönséget a Balti-tengertől az Atlanti óceánig. Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon, a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek éás igazi önkívületi tombolást garantálnak, pont úgy ahogy ezt öt éve kitervelték.

A szülinapoi bulihoz és az ünnepeltekhez csatlakozik még felvezetőként a Zombori valamint a Guča Partyzans Brass Band, levezetőként pedig a spanyol Angel Plur Balkan Disco zenél.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása