Kultography

"Finom"-kampánnyal a könnyed nyári borozgatásokért

"Finom"-kampánnyal a könnyed nyári borozgatásokért

Kultography írása itt: - 2014-06-06 11:22

A VinCE Balaton idén nem csak a Kékszalag Nagydíj kísérőrendezvényét szervezi, de most induló kampányukban arra hívják fel a figyelmet, hogy a borokat elsősorban élvezni, és nem "szakérteni" kell. vinceee.png

14163734699_e939f2b277_z.jpgA vitorlázás szerelmesei idén is készülhetnek Európa egyik legnagyobb hajós versenyére, amelyre most első alkalommal a katamaránokat is várják a szervezők. Azokról pedig, akik a partról követik majd a versenyt, a VinCE Balaton gondoskodik változatos programok, és természetesen pazar borok segítségével. 

Az idei tervekről stílszerűen vízparton számoltak be a szervezők, a Duna mellett tartott sajtótájékoztatón pedig több olyan híresség is részt vett, akik a bor szerelmesei. Litkey Farkas, a Kékszalag tizenegyszeres bajnoka, Gianni Annoni, Kerekes Vica, Segal Viktor, Nagy Ervin, valamint Czutor Zoltán néhány saját, borral, vitorlázással és Balatonnal kapcsolatos élményt is megosztott a vendégekkel, miközben a poharakban is hasonló színes változatossággal váltották egymást a különböző nedűk.

13936113398_2d7d8f1934_z.jpgKóstolhattuk többek között a borok és címkék között is több elismerést begyűjtő Somlói Vándort, a Sauska pincészet 2013-as gyöngyöző rozéját, de a poharakba került az idei futball világbajnokság hivatalos bora is, amit a játékosok számához igazítva 11-féle brazil szőlőből készítettek. Nem ez volt az egyetlen foci érintettségű bor, mivel több társához hasonlóan Andrés Iniesta saját pincészetének egyik kiválóságát is kóstolhattuk. 

Az idei Kékszalag kísérőprogramjai között szerepel a világbajnoki bronzmeccs és döntő közvetítése, a fesztiválon fellép a Kerekes Band és a Pannonia Allstar Ska Orchestra, valamint a Rájátszás. Megrendezik a tehetséges utcazenészek versenyét is, a fociláz kedvéért pedig a vb meccsek mellé megválasztják a legjobb „meccskorcsolyát”. Mindezek mellett pedig rengeteg bort kóstolhatunk, az ország legjobb pincészetei mind ott lesznek Balatonfüreden, a szervezők pedig most induló kampányukkal arra buzdítanak, hogy bátran mondjuk egy borra azt, hogy finom, és dicsérjük azt a fajtát, ami nekünk a legjobban ízlett, a többit bízzuk a szakértőkre, hiszen a nyár a könnyed kikapcsolódásért, a barátokért, és az élvezetes pillanatokról kell, hogy szóljon. 

14327278496_3df1e0a261_z.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása