Újabb jó hírünk van a gasztro-televíziózás szerelmeseinek, ezentúl új műsort nézve indíthatják be pavlovi reflexeiket a TV Paprika jóvoltából. A receptek ráadásul az együtt főzés, a családi hagyományok, receptek révén mindenkiben felidéznek kedves emlékeket, és nem utolsósorban remek ízeket.
A boldogság receptjei június 2-án mutatkozik be a TV Paprikán, az esti főműsoridőben. Minden epizódban Bede Róbert mutat egy-egy klasszikus vagy éppen teljesen újszerű fogást, amely méltó kísérője lehet az érkező sztárvendég által készített fogásnak. Így áll össze epizódról epizódra az izgalmas menüsor. A jó hangulatú főzések közben a szereplők megosztják egymással az ételek elkészítésével, étkezéssel, ízekkel és illatokkal kapcsolatos emlékeiket, de emellett kiderülnek az otthoni praktikák, szokások, családi történetek és hóbortok. Kiderül, hogyan lehet szert tenni új receptekre a színházi öltözőben, hogyan készül saját családi füstölőben a legfinomabb pisztráng, mivel csavarta el felesége fejét a népszerű humorista, mitől kínai az igazi kínai mogyorós csirke, mit nassol a blogger vagy mi a gyengéje a szigorú gasztro-kritikusnak.
Arra is választ adnak Bede Róbert vendégei, számukra milyen boldogságot jelent egy-egy családi étel, hagyomány, azaz mi a boldogság receptje. Erre a kérdésre érkezik tehát válasz többek Pokorny Liától, Havas Dórától („Lila Füge” blog), Rákóczi Ferenctől, Sváby Andrástól, Nádas Györgytől és Faragó András „Topy”-tól is.
Kommentek