Kultography

Újra együtt Ákos és Hauber Zsolt

Újra együtt Ákos és Hauber Zsolt

Kultography írása itt: - 2014-05-29 07:03

Hosszú évek után újra együtt zenél Ákos és Hauber Zsolt, az első közös új szerzemény el is készült. Ez azonban nem jelenti azt, hogy újra lesz Bonanza Banzai – többek között ez hangzott el Ákos szerdai sajtótájékoztatóján, ahol azt is elárulta: decemberben az Arénában koncertezik majd.

Ákos - Újrakezdhetnénk.jpg

Újrakezdhetnénk a címe az első dalnak, amelyik Ákos és egykori bonanzás társa újbóli egymásra találásának Ákos - Újrakezdhetnénk.jpgeredménye. A szám folytatja a 2084 című lemezzel megkezdett szintipop irányvonalat, várhatóan a közös munka további eredménye is hasonló lesz. Zsolt nem csupán szerzőtársként szerepel majd az új korongon, hanem a színpadon is együtt zenélnek Ákossal. 

A sajtótájékoztatón elmondták, hogy múlt év végén Ákos egy évre hazai koncertszünetet hirdetett, így idén a nyári fesztiválszezonban nem lép fel, azonban december 13-án visszatér. Ekkor a Budapest Sportarénában lép majd fel a megújult formációval. Mindemellett az énekes ősszel új EP-t jelentet meg.

Az Aréna koncertre már most lehet jegyeket vásárolni, Ákos Webáruházban és a Ticket Express országos hálózatában.

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása