Kultography

Ismét itt a Kórusok Éjszakája

Ismét itt a Kórusok Éjszakája

Kultography írása itt: - 2014-05-22 06:30

 A tavaly első alkalommal megrendezett kórusfesztivál óriási sikert aratott. Nem csak a résztvevők száma haladta meg az előzetes várakozásokat, de a szakma és a sajtó is elismerően nyilatkozott a programról. 2014. május 24-én este 6 órától a fesztivál ismét megrendezésre kerül a Palotanegyedben, olyan helyszíneken, mint például a Szabó Ervin Könyvtár Zenei Gyűjteményének kertjében, a Pázmány jogi karának kertjeében és a Mária utcai templomban. 

KÉ_1.jpg

A látogató nem csak hagyományos kóruskoncerteket hallhat, hanem házak ablakából kiéneklő, utcán és tömegközlekedési eszközökön meglepetéskoncertet adó, vagy lépcsőházakat és belső udvarokat énekszóval betöltő hazai és külföldi kórusokat is. Mindezt rengeteg műfajban: régizene, folk- és világzene, jazz, kortárs, kórusimprovizáció, és szerepet kap a hagyományos karéneklés is. Progamok, helyszínek, bővebb információk: http://korusokejszakaja.hu

KÉ_1.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása