Kultography

Kállay-Saunders András ötödik lett Koppenhágában!

Kállay-Saunders András ötödik lett Koppenhágában!

Kultography írása itt: - 2014-05-11 00:26

Bejött a papírforma: Conchita Wurst nyerte az idei döntőt, amelynek Koppenhága adott otthont. euro.png

kallay_eurovizio_2014_mti_kovacstamas.jpgHazánk második legjobb helyezését érte el András, korábban csak Bayer Friderika végzett előbb, ő húsz évvel ezelőtt a negyedik lett. A Running című dal a szavazatok összeszámlálása közben vezetett is egy ideig, ám a végeredmény a papírformának kedvezett - sajnos.

Az idei dalverseny győztese Conchita Wurst, akit csak szakállas dívaként emlegetnek. Az énekesnő Thomas Neuwirth néven látta meg a napvilágot. Mássága miatt nem csak hazájában, de Európában is megosztó lett, sokan bojkottálni akarták a közvetítést előadása alatt. Conchitát csak a szintén esélyesnek tartott hollandok tudták megszorongatni. Jövőre tehát az idei győztes Ausztria rendezheti a döntőt, így a magyar eurovízió rajongóknak nem kell messzire utazniuk, ha élőben szeretnék látni a műsort. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása