Kultography

Új zenei fesztivál születik: Eger sem marad ki a jóból

Új zenei fesztivál születik: Eger sem marad ki a jóból

Kultography írása itt: - 2014-04-30 18:01

Korán indul idén a fesztivál szezon: május 16-18-ig Egerben nyitja meg a kapuit hazánk legújabb könnyűzenei fesztiválja, a Feszt!Eger. A Losonczy völgyben otthonra lelő rendezvényen a hazai zenei élet legnépszerűbb előadói lépnek majd fel, emellett családi programokkal, piknikhangulattal készülnek a szervezők.hoo.png

Két színpadon, az elektronikus zenétől kezdve a világzenéig felvonulnak a magyar zenei élvonal főbb képviselői, 

HOOLIGANSkicsi.jpgolyan nevekkel, mint a Csík Zenekar, a Hooligans, a Kiscsillag vagy éppen a Vad Fruttik. A rendezvényen az ország legnagyobb együttesei és DJ-i mellett az egri zenekaroknak is lehetőségük lesz a bemutatkozásra. A harmadik színpadon két DJ közül egy fülhallgatón keresztül választhatja ki mindenki, melyik zenére szeretne táncolni, itt ugyanis silent diszkó várja a bulizókat. Vasárnapra elsősorban családi programokkal, valamint főzőversennyel és kertmozival készülnek a szervezők.

A rendezvény apropója egyébként a tavaly először megrendezett Music Hungary nevet viselő, átfogó zeneipari konferencia, melyet idén a Feszt!Egerrel kiegészülve május 15-16-án tartanak. Ebben az évben, a tavaly Egerbe költözött Éter tehetségkutató fesztivál is a Feszt!Eger keretein belül zajlik pénteken és szombaton, melyre eddig közel hatvan feltörekvő, tehetséges zenész jelentkezett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása