Kultography

Itt az új X-Men előzetes

Itt az új X-Men előzetes

Kultography írása itt: - 2014-03-24 14:42

Megérkezett a legújabb előzetes az X-Men – Az eljövendő múlt napjai című filmhez. A látottak alapján pedig már vágjuk a centit, de most úgy tűnik, hogy nagyon messze van még május 22-e.

Az igazi sztárparádét (Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Halle Berry és még sokan mások) ígérő filmben kedvenc mutánsaik ezúttal az Őrszem robotokkal veszik fel a kilátástalan harcot. Hogy megakadályozzák a háborút, visszaküldik az időben Farkast, akinek élete legnagyobb kihívásával kell szembesülnie: Xavier professzor segítségével össze kell fogniuk a mutánsoknak, mielőtt a robotok átveszik a teljes irányítást a világ fölött… Íme a legújabb előzetes.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása