Kultography

A Dream Theater visszatér Budapestre

A Dream Theater visszatér Budapestre

Kultography írása itt: - 2014-03-10 16:14

Izgalmas nyárnak nézünk elébe, újabb közkedvelt banda hazánkba érkezését jelentették be: július 26-án a Budapest Parkban lép fel a Dream Theater.

dream.jpg

A banda a konceren bemutatja legújabb lemezének anyagát, de természetesen a régi nagy Dream Theater-dream.jpgkedvencek sem maradhatnak ki a műsorból.

Az 1985 óta működő formációt már lassacskán harminc esztendeje rengeteg szakmai díj, számos fergeteges kereskedelmi sikert hozó stúdiólemez és egy roppant széleskörű nemzetközi rajongótábor kíséri. Tavaly pedig a Loudwire portál olvasói az ötös Images and Words névre keresztelt debütáló anyagát szavazták meg a történelem valaha volt legjobb metállemezének – ez pedig korántsem kis megtiszteltetés a műfaj korszakos remekműveinek tükrében.

A koncertre a jegyek 11500 és 9500 forintba kerülnek. A VIP jegyértékesítés március 12-én, a normál értékesítés pedig március 14-én indul.  

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása