Kultography

Dan Brown mindent vitt

Dan Brown mindent vitt

Kultography írása itt: - 2014-01-10 15:31

Dan Brown Inferno című könyvét olvasták a legtöbben Magyarországon 2013-ban az újdonságok közül. A második helyen Frei Tamás 2015 című kötete áll. 

Allee-bolt.jpg


Ez, a három legnagyobb könyvforgalmazó éves összesített sikerlistájából derült ki. Az Alexandra, a Libri és a Inferno-195x300_1.jpgBookline is elkészítette a listáját, Dan Brown ebből kettőjén (Bookline, Libri) vezet, míg az Alexandránál Frei lett az első. A második minden esetben vagy Frei vagy Brown lett. Brown könyve a GABO Kiadó gondozásában látott hazánkban napvilágot, Frei Tamás regényét pedig az Ulpius-ház adta ki. 

A harmadik helyen már nem ilyen egyértelmű az eredmény, mindhárom terjesztőnél más-más könyv lett a bronzérmes. Az Alexandránál a dobogó legalsó fokára Müller Péter Férfiélet, női sors című műve került, a Bookline-nál Nyáry Krisztián Így szerettek ők című könyvének második része, míg a Librinél Kálmán Olga Egyenes beszéde. 

Mindezek mellett a legtöbbet még például Csernus Imrét, Vekerdy Tamást, A szürke ötven árnyalatát, Leiner Laurát, Alex Fergusont, Eben Alexandert és Csáki Judit Alföldi színházáról szóló könyvét olvastuk a legtöbb tavaly. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása