Kultography

Életunalon, Élettér, Életkedv – Feldmár András előadássorozata a SYMA-ban

Életunalon, Élettér, Életkedv – Feldmár András előadássorozata a SYMA-ban

Kultography írása itt: - 2013-11-10 16:36
Feldmar-Andras-eloadas_-2013-november-1024x687.jpgFeldmár András három, egymásra épülő előadást tart november 12-14 között este 19 órától a SYMA Rendezvényközpontban.
 

A népszerű, Kanadában élő pszichológus, Feldmár András három napos előadás-sorozatot tart  november 12. és 14. között a SYMA rendezvényközpontban, Budapesten.

A három előadás, három stáció problémáit boncolgatja: életunalom, élettér, életkedv. Ismerős? Mindannyiunk életében bekövetkezhet valami, ami gyökeresen kihat életünkre és nem mindegy, hogy ilyenkor hogyan, miként reagálunk. Ehhez nyújt útmutatást a három alkalmas, egymásra épülő előadássorozat melyet egy-egy órás beszélgetés követ, ahol a hallgatóság felteheti kérdéseit, megoszthatja saját gondolatait, történeteit.

A 2006-ban alakult Feldmár Intézet célja, hogy Magyarországon minél többen ismerhessék meg a feldmári gondolkodásmódot és lehessenek aktív részesei annak az élménynek, amit a szabad, őszinte, kötöttségek és szégyenérzet nélküli kommunikáció adhat.

Az előadásokra a napi jegy mellett gazdaságos bérletet is kínálnak a szervezők, valamint a tex.hu budapesti jegyirodájában vásárolt jegyek esetében nem számítanak fel közvetítői díjat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása