Kultography

Nokedli újra alkot, akarom mondani: újra ír

Nokedli újra alkot, akarom mondani: újra ír

Kultography írása itt: - 2013-09-29 18:30

Urbán Szabó Krisztina Macskanapló című könyve egyfajta különlegességként jelent meg egy éve, igazi üde folt volt a romantikus és a vámpíros kötetek sorában. Ennek az alkotásnak látott napvilágot idén a folytatása, amely ismét feledhetetlen pillanatokat okoz az olvasónak.

A Macskanapló második része ugyancsak kacagtató, könnyed, szellemes olvasmány, bár igaz, ez alkalommal a mostanra felnőtté cseperedett macskalány már többször idegesítő vonásokat is mutat a bájos mellett. Fogalmazhatunk úgyis: néha elkapatja magát. De melyik nő nem?

Továbbra is rengeteget dolog történik vele, többek között bolhás lesz, túl kell élnie egy karácsonyt, „macskasitter" kezébe kerül, amikor a gazdái elutaznak, de mindennek tetejébe még egy kutya is költözik az addig biztonságosnak és barátságosnak gondolt otthonába. Akivel persze Nokedli kimondottan szeret szívózni, esetleg bújócskát játszani.

Urbán Szabó Krisztina könyve újra csak telitalálat, ismét olyan kötet lett, amelyet szívesen vesz le az ember később is a polcról, hogy egy-egy fejezetet, történetet újraolvasson. Bármikor bárkinek rossz kedve van, érdemes ezt a művet elővennie, mert Nokedli sztorijai száz százalék, hogy megnevettetik.

Már csak arra vagyunk kíváncsiak, vajon mikor jelenik meg az „ellenkönyv" Dalton, a kutya szemszögéből.

A Macskanapló 2. a Gabo kiadó gondozásában jelent meg.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása