Kultography

Kincsvadászat a Design Héten

Kincsvadászat a Design Héten

Kultography írása itt: - 2013-09-27 07:00

A szeptember 27. és október 6. között zajló jubileumi Design Hét Budapest, Nyitott Stúdiók kezdeményezése immáron ötödik éve teremt alkalmat arra, hogy az érdeklődők személyesen is találkozhassanak a designerekkel, közelről ismerhessék meg a stúdiókban, műhelyekben, műtermekben zajló munkát. A rendezvény elmúlt tíz éve alatt rengeteget változott és sokat fejlődött a hazai kreatív ipar, miközben a design határai egyre halványabbá váltak: a design-fókuszú gondolkodás mára a kultúra és a gazdaság minden ágát meghatározó tényezőnek számít. Ehhez kapcsolódóan a wonderLAB csapata kincskeresésre invitálja az érdeklődőket.

A kincsvadászok szeptember 28-án egy külön erre az alkalomra készített térképet vehetnek át a wonerLAB-ben, majd a Design Hét alatt ennek segítségével bejárhatják a várost, törpékre vadászva. Aki a vadászat során minél több törpével lefotózza magát, és a képeket elküldi a keresdatorpet@gmail.com-ra, a végén elnyeri méltó jutalmát. Sorsolás útján több mint 20 nyertes egy-egy, a wonderLAB alkotók által készített ajándékot nyer.

A játék részleteiről a wonderLAB Facebook-oldalán olvashattok, míg a Design Hét programjait a rendezvény hivatalos honlapján érhetitek el.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása