A műsorban a hangsúly a kiváló receptek mellett azon lesz, hogy a főzést mint életérzést, és nem csupán mint praktikus tudományt mutassák be a nézőknek. A készítők szeretnék megmutatni, hogy főzni jó dolog, és sokkal több, mint egy étel elkészítése.
Lázár Chef ezúttal nem a saját konyhájában főz: útra kel, és minden részben más és más érdekes, újszerű helyszínen főz. Összebarátkozik a helyiekkel, együtt készítik el a környezet, a szituáció szelleméhez igazodó és gasztronómiai szempontból is nagyszerű ételt, amelyet a végén együtt is fogyasztanak el. A műsor helyszínei között szerepel fesztivál, ég és „völgy”, hegyek és vizek, színházi kulissza, illetve rally is. Olyan helyszínek, amelyeket eddig nem éppen a gasztronómiával hoztunk összefüggésbe.
Az első részben Lázár a VOLT Fesztiválon főzött, e hét végén pedig az Eötvös Cirkusznál készít majd finom ételt, illetve a Domonyvölgyben is megfordul.
Kommentek