Kultography

Két napig minden a pezsgőről szól

Két napig minden a pezsgőről szól

Kultography írása itt: - 2013-08-31 10:03

A Buddha-Bárban otthonra lelő rendezvényen a buborékos italok szerelmesei olyan eltérő stílusban készült, de magas minőséget képviselő italokat kóstolhatnak meg, mint a fesztivál nevét adó pezsgő, könnyű proseccók, finom cavák, légies crémantok és a champagne-ok.

A fesztivál kiállítói számos érvet felsorakoztatnak majd arra, hogy  miért érdemes minden alkalomra és minden napszakban gondolni a pezsgőre, amely sokkal több, mint a jeles alkalmak itala. A két nap alatt a minőségi magyar pezsgők és ikonikus márkák, például a Dom Pérignon vagy a Cristal mellett bemutatkoznak majd olyan újdonságok is, mint a FIFA  Labdarúgó-világbajnokság hivatalos beszállítójának választott Taittinger ház Nocturne-je, vagy a Première Bulle – a világ legelső palackban erjesztett pezsgőjének örököse.

A szervezők célja, hogy a pezsgőkultúrával ismerkedők ne csak élményekkel, de információkkal is gazdagodjanak. Ezért a szakértő kiállítóktól megtudhatják hol, milyen módon és mely szőlőfajtákból készülnek kedvenceik, a pezsgő- és champagne-kurzusokon pedig még több titkot árulnak majd el a neves előadók.

Akik pedig nem csak italozni szeretnének, azokat számos más program, gasztronómiai élmény is várja.  A wonderLAB fiatal designerei egyedi, kézzel készített ruhákat és kiegészítőket mutatnak be, a Buddha-Bar séfje, Osama Kutaini pezsgőkre hangolt izgalmas pán-ázsiai menüsorral várja a vacsoravendégeket.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása