Kultography

Csinálj Te is csúcsfotókat a gyerkőceidről!

Csinálj Te is csúcsfotókat a gyerkőceidről!

Kultography írása itt: - 2013-08-01 13:40

A nemzetközi viszonylatban is ritkaságnak számító képzés egészen az alapoktól tanítja meg a „hallgatóknak" a baba- és gyerekfotózás rejtelmeit.

-Nekem is 3 kisgyerekem van, így pontosan tudom, mekkora érték nem csak a szülőknek, hanem a gyerekeknek is az újszülött kortól készülő album. Szeretném, ha minél több szülő szerezhetne ilyen örömet a gyerekeinek, meg persze magának – mondta el a Kultography.hu-nak Szöllősi Kiss Orsi, a tanfolyam megálmodója.

A tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges alapképzettség, csak internetelérés és fényképezőgép. A szokványos tanfolyamokkal szemben itt kifejezetten előny, ha a hallgató nem egyedül ássa bele magát a tananyagba, hanem egy vagy több kisgyerek is segíti a munkáját, tehát hasznos és szórakoztató baba-mama programként is felfogható.

A tanfolyamról bővebb információt itt találtok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása