Kultography

Főszerepben a kortárs design a Design Világnapján

Főszerepben a kortárs design a Design Világnapján

Kultography írása itt: - 2013-06-28 15:30

Az idén tizedik évfordulóját ünneplő fesztivál 2013-as fókuszával összhangban, az Alternatív Design Stratégiák / design by STUDIO RYGALIK című előadás a designer szempontjából tekint a kortárs design határátlépéseire. Arra keresi a választ, hogy napjaink designere miként tudja újradefiniálni önmagát és új kifejezésmódokat keresni az utóbbi évek folyamatosan változó gazdasági, társadalmi és kulturális közegében.

A június 28-án délelőtt 10.00-kor kezdődő előadásra a Design Terminál épületében (Budapest V. ker., Erzsébet tér 13.) kerül sor. Az előadás angol nyelvű, szinkrontolmácsolás biztosított; a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő email címen lehet: mfti@hipo.gov.hu.

Az Icsid (Ipari Formatervezési Társaságok Nemzetközi Szövetsége) megalakulásának 50. évfordulója alkalmából, 2007. június 29-én hirdette meg először a Design Világnapját. Ezen a napon világszerte együtt ünnepelnek a tervezők és a designrajongók. A nemzetközi megmozdulás célja, a design jelentőségének, legújabb eredményeinek bemutatása a szakma és a nagyközönség számára egyaránt.

A jubileumi Design Hét Budapest fesztivál 2013. szeptember 27. és október 6. között zajlik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása