Kultography

Gyermeknap a Heim Pál és a Madarász kórházban

Gyermeknap a Heim Pál és a Madarász kórházban

Kultography írása itt: - 2013-05-22 09:00

A Heim Pál Gyermekkórház Üllői úti és a Madarász utcai részlege május 30-án közös gyermeknapot tart. A szórakoztató, látványos és sokszínű eseményre a két kórház kis betegei mellett minden érdeklődőt, továbbá a környező óvodák és iskolák gyerkőceit is szeretettel várják.

A programok a Madarász utcában 11 órakor, az Üllői úton 14 órakor, sztárok színpadra lépésével kezdődnek. A zenés műsorokat az Ország Gyermektortájának ünnepélyes felvágása koronázza meg: a kis ünnepeltek mindkét helyszínen egyszerre kapják meg a több száz szeletes, egészséges és nagyon finom „Heim Pál Szivárvány tortát”. A rendezvény másik csúcspontjaként egy távirányítós modellrepülőből cukorkák szóródnak alá a levegőből, a közös „kívánságlufi”-eregetés pedig méltó lezárása lesz a napnak.

A rendezvényen fellép többek között Berkes Gabriella, Feke Pál, a Bolyki Soul & Gospel Kórus, Farkas Gábriel, Gergely Róbert és párja, Némedi-Varga Tímea, Mága Zoltán és gyermekei, Tunyogi Bernadett, Malek Andrea, Fehér Adrien, Berkes Oliver, Nyári Aliz és Nyári Edit, Ungár Anikó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása