Kultography

Újabb magyar siker a brit Csillag Születikben

Újabb magyar siker a brit Csillag Születikben

Kultography írása itt: - 2013-04-14 11:32

A zsűri felállva tapsolt a Real Action néven is ismert Szűcs Zoltán csapatának. A megható történetet előadó társulat nemcsak a zsűrit, de a közönséget is elkápráztatta, akik hatalmas tapsviharral jutalmazták a teljesítményüket, többen pedig a szemüket törölgették. Az Attraction Látványszínház társulata a honlapjukon található információk szerint 12  főből áll, a műsorban nyolcan adták elő a produkciót. A csapat tagjai között vannak kortárs táncművészek, modern- és népi táncművészek, balett művészek, hip hop, electric boogie, break táncosok és zsonglőrök is.

Korábban a Face Team nevű magyar kosárlabdás csapat aratott hasonlóan nagy sikert, de végül nekik nem sikerült megnyerniük a versenyt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása