Kultography

Óriási magyar siker a brit Csillag születikben

Óriási magyar siker a brit Csillag születikben

Kultography írása itt: - 2012-04-16 07:30

Az öt magyar fiú nemcsak a zsűrit, de a közönséget is elkápráztatta, akik hatalmas tapsviharral jutalmazták a palánk előtt és a kosárlabdával hihetetlen dolgokat művelő fiúkat. Simon Cowellék pedig „négy kövér igennel” jutalmazták a nyaktörő mutatványokat.

A birt műsort évről évre millióan nézik, a fellépés előtt a csoport egyik tagja erre hivatkozva magyarázta el, miért nem a hazai Csillag születikben próbáltak szerencsét: „Azért a Britain's Got Talent színpadán próbálunk szerencsét, mert ez a világ legnagyobb tehetségkutató show-ja.” A fiúk úgy érzik: bennük Simon megtalálhatja azt a különleges, egyedi dolgot, amit keres.

A Face Team-et Tamás Áron alapította még 2004-ben, azóta több tagcserére is sor került, de a csapat sikere mind itthon, mind külföldön töretlen. A fiúk felléptek már többek között Olaszországban, Luxemburgban, Görögországban, de itthon a Sziget Fesztiválon és több streetball, kosárlabda rendezvényen is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása