Kultography

Kökény Attiláék nyerték A Nagy Duettet

Kökény Attiláék nyerték A Nagy Duettet

Kultography írása itt: - 2013-03-31 22:24

A SuperTV2 duettes versenyének döntőjében a Király Linda – Szabó Győző, Bangó Margit – Lakatos Márk és Kökény Attila – Cseke Katinka páros mérkőzött meg a győzelemért. A párok a zsűritől (Balázs Klári, Kasza Tibor, Dobrády Ákos)  végig egyenlő pontszámot kaptak, így tulajdonképpen teljes mértékig a közönség döntött az utolsó adásban.

Az este folyamán két elénekelt dal után megállították a szavazást és kihirdették a harmadik helyezetett. Többeket meglepetésként ért, hogy a bronzérmet végül Szabó Győzőék kapták, az ő kettősüket sokan az élre várták. Ezután a finalista párok egy-egy korábbi adásban már énekelt, a közönség által leginkább kedvelt dalukat adták elő. Cseke Katinkáék a Jackson 5 Blame It on the Boogie című slágerét ismételték, Lakatos Márkék pedig Majka és Curtis közös szerzeményét, a Belehalok című dalt adták újra elő.

A közönség szavazatai alapján végül Kökény Attiláé és Cseke Katinkáé lett a legjobbaknak járó díj.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása