Kultography

Bécs lesz Carl Cox következő turnéállomása

Bécs lesz Carl Cox következő turnéállomása

Kultography írása itt: - 2013-03-31 19:26

Van apropója a fellépésnek, még ha nem is hivatalos lemezbemutató állomásról beszélünk, hiszen április elején jelenik meg a Pure Intec Two mixalbum, amelyre az online label legjobb megjelenései közül válogatott a két szelektor.

A bulizók számára végre elérhető távolságba került, egy Londonban és Ibizán is futó show, amit az Intec Digital két nagyágyúja - Carl Cox és Jon Rundell - mellett ráadásul most magyar lemezlovasok meghívásával is színesítettek a szervezők. A Deadcode színeiben Hot X képviseli majd hazánkat az esti órákban, de ez alkalommal nem ér majd véget az őrület a megszokott időpontban. A hivatalos after parti headlinereként ugyanis Chriss Ronson diktálja majd az ütemet a techno tempójától megfáradt partizóknak. Chriss reggel hattól egészen kilenc óráig vezényli majd a kivételes este záróakkordjaként értelmezett after partit.

Érdemes lesz tehát április 5-én az osztrák fővárosba látogatni, hiszen egészen színes névsor várja majd a bulizókat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása