Kultography

Kevesebb az üres szék a színházakban

Kevesebb az üres szék a színházakban

Kultography írása itt: - 2013-03-30 12:40

2012-ben már a neten vásárolt termékek rangsorában már a hetedik helyen álltak a különböző kulturális eseményekre szóló belépők, a netes „kívánságlistákon” pedig a harmadik helyen álltak a tavalyi adatok szerint.

A fenti biztató adatokhoz nagyban hozzájárulhatott az is, hogy bár ma már nehezen tervezünk kora estére fix programot, akár nap közben, vagy valóban az utolsó pillanatban is beszerezhetjük a jegyeket online akár koncertekre, akár színházba. A sokak által kedvelt Ma este színház népszerűsége is töretlenül növekszik, mára a Madách Színház csatlakozásával az összes budapesti, és 8 vidéki színház kínálatából válogathatunk naponta az aznapi előadásokból.

De a kínálatban szerepelnek a Nemzeti Színház, Vígszínház, Thália Színház, Operettszínház, Katona József Színház és a Belvárosi Színház programjai is, ahogy számos alternatív színház, táncszínház is, vagy például a népszerű Dumaszínház.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása