Kultography

Emma Watson az év felfedezettje

Emma Watson az év felfedezettje

Kultography írása itt: - 2013-03-28 17:00

Miután a Harry Potter-filmsorozatban a stréber máguslány, Hermione Granger szerepében varázsolta el a nézőközönséget, Emma mutatta be a filmes iparban utóbbi években látott egyik legdrasztikusabb pálfordulást. Az Egy különc srác feljegyzései (Perks of Being a Wallflower) című modern tinidrámában – amelyért az idei MTV Movie Awardson 3 jelölést gyűjtött be a színésznő – mutatta be először Watson, hogy nem okoz gondot számára, ha a sötét oldalon kell brillíroznia. A közeljövőben debütáló, Sofia Coppola által írt és rendezett The Bling Ringben egy sztárokat fosztogató lánybanda fejeként láthatjuk a Roxfortot messzire maga mögött hagyott lányt.

A gálán adja majd elő először élőben Selena Gomez a „Come & Get It” című számát. Gomez single-je Ryan Seacrest rádióműsorában debütál április 8-án, nyáron pedig a kislemez után jönnek az új album további számai is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása