Kultography

Kis Vuk táncra perdül

Kis Vuk táncra perdül

Kultography írása itt: - 2013-03-09 14:05

[caption id="attachment_45417" align="alignright" width="300" caption="Fotó: Kallos Bea - MTI"][/caption]

Fekete István regénye az elárvult kis rókakölyökről, Vukról, táncban elevenedik meg a színpadon, melyre eddig nem volt példa. Fodor Zoltán társulatának mesejátékában természetesen velünk lesznek a szeretett történet figurái, Karak, Vahur, Tás, „A sima bőrű”, és még számos mesebeli szereplő mellett természetesen Vuk, akinek játékos, eleven karakterében minden gyerek magára ismerhet.

A kalandos történetben Vuk a barátok segítségével és sok-sok kalandon át fedezi fel a világot és tanulja meg az erdő szabályait. A kedves történetet az Inversedance táncosai tolmácsolják kicsiknek és nagyoknak a Művészetek Palotája Fesztivál Színházának, illetve áprilistól a Nemzeti Táncszínház Színháztermének színpadán.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása