Kultography

Péterfy Bori klipekkel melegít a 20. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál

Péterfy Bori klipekkel melegít a 20. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál

Kultography írása itt: - 2013-03-03 16:30

A Péterfy Bori & Love Band legújabb, Fehér éjszakák című stúdióalbuma minden dalához készített videót is a zenekar, ezekből készült összeállítással indul majd a programsorozat. A klippeket a zenekar barátaiból verbuválódott alkotógárda készítette, és szabad kezet kaptak egy-egy video elkészítéséhez. A kisfilmeket márcisu 20-án, 20 órakor mutatják be egy csokorban a Toldi Mozi nagytermében, így 10 klip kerül vászonra az este folyamán. Az eseményt Péterfy Bori & Love Band szervezi, védnöke pedig a Titanic Filmfesztivál.

A különleges filmes-zenei eseményen Már András, Hoffmanntamás Boldizsár és Németh Balázs, Stark Attila, Csáki László, Merényi Dávid, Gács Tamás, Somogyi Hanka és Görög Árpád, Jenei Szilveszter, Fazakas Péter és Karsai Dániel alkotásait nézheti meg a közönség.

A Titanic Magyarország egyik legnagyobb filmes eseménye, 2005-óta pedig versenyfesztiválként is jegyzik. A fesztivál az elmúlt 20 évhez hasonlóan 2013-ban is átfogó, sokszínű válogatást ad a kortárs nemzetközi filmtenger legizgalmasabb alkotásaiból. Idén a tervek szerint mintegy 60 filmet láthat majd a közönség, köztük befutott rendezők új filmjeit, elsőfilmesek beutatkozását, és különlegességnek számító, kevésbé ismert régiók filmművészetének izgalmas darabjait.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása