Kultography

Az űrbe küldik a 30 Second To Mars dalát

Az űrbe küldik a 30 Second To Mars dalát

Kultography írása itt: - 2013-03-01 12:29

A Jared Leto vezette amerikai együttes legújabb dalát a második SpaceX küldetés keretében lövik ki az űrbe. A srácok Floridából követik majd nyomon új szerzeményük útját, melynek végállomása a Nemzetközi Űrállomás.

A missziót természetesen a rajongók is nyomon követhetik a NASA honlapján. Ezt követően hétfőn az együttes a houstoni hadiszállásra látogat, hogy beszélgessen a NASA egyik asztronautájával, Tom Marshburnmal, ezt pedig szintén élőben közvetítik majd a zenekar hivatalos honlapján.

Az Up In The Air az együttes soron következő, negyedik stúdióalbumának előfutára, amelynek megjelenése még idén várható. A Volt Fesztiválra idén is ellátogató banda előző turnéja során 311 koncertet adott, amellyel Guiness-rekordot döntöttek.

A zenekar több mint 5 milliós albumeladással büszkélkedhet világszerte, videóikat pedig több mint 300 millióan látták már. Számtalan díjat zsebeltek be, többek közt előző lemezük, a This Is War készítéséről szóló dokumentumfilmjüket is díjazták. A filmet a nagyközönség számára március 13-án mutatják be a texasi SXSW Fesztiválon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása