Kultography

Hódít a Szemtelen pálinka

Hódít a Szemtelen pálinka

Kultography írása itt: - 2013-02-01 14:00

A negyvenes Fogs Orbán kivehető műfogsorral, az ötvenes Üzlet M. Bertold kő-papír olló játékkal, a hatvanas Mindigál László vibrátorral és a hetvenes Papifa Szaniszló laposüveggel hívja föl magára a figyelmet, és teszi egyedivé a pálinkakóstolást. A Szemtelen figurák a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon tűntek föl először, most pedig az Egykettő Bisztró új sörsöntésének avatása alkalmából sztorizgattak és kínálták pálinkájukat.

A Rézangyal Magyarország Szemtelen párlatai limitált számban kaphatók, s ha valamelyik íz elfogy, nem gyártanak belőle többet; a következő szériánál változik az íz és a címke is. Az egyetlen, ami állandó, az a szőlő, amely alapját képezi mindegyik pálinkának. A Szemtelen ízeiből 500-500 palack készül, amely csak pár kiválasztott vendéglátóegységekben kapható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása