Kultography

Barbra Streisand is fellép az Oscar-gálán

Barbra Streisand is fellép az Oscar-gálán

Kultography írása itt: - 2013-01-31 11:00

A 70 éves Barbra Streisand kétszeres Oscar-díjas: a Funny Girl címszerepéért megkapta a legjobb női alakítás díját, az Evergreen című daláért a Csillag születik című musicalből pedig a legjobb betétdalnak járó elismerést. A művésznő épp ezt a dalt adta elő énekesként egyedüli fellépése alkalmával az Oscar-gálán 1977-ben. "Egy est, amely a mozi és a zene művészetét ünnepli, hogyan is lehetne teljes a közvetítés Barbra Streisand nélkül?" - fogalmaztak közleményükben a producerek, Craig Zadan és Neil Meron. "Megtiszteltetés, hogy beleegyezett, fellép az idei Oscaron" - írták.

A szervezők már korábban bejelentették, hogy Norah Jones és Adele is fellép a díjátadón. Jones a Ted, Adele pedig a 007 - Skyfall című film betétdalát énekli.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása