Egy dolog vitathatatlan. A magyar ember szeret enni. Mindent, ami paprikás és mindent, ami töltött vagy rakott, legyen szó csirkéről, gombáról, krumpliról vagy káposztáról, no és persze a gyöngyöző, aranysárga húslevesről - ezek azok az ételek, amik a dobogón végeztek a felmérés alapján.
A Nekedterem a legjobb magyar kistermelők közül válogat, akik a legfinomabb, legminőségibb és legegészségesebb hazai gyümölcsöket és zöldségeket termesztik és heti dobozokat formál belőlük, melyek mindig az idény friss termékeiből állnak. A felmérésből kiderült, hogy ez az, amit a háziasszonyok a legjobban értékelnek: az egészséges alapanyagokat és a kiváló minőséget. Azon túl, hogy heti dobozokkal készülnek, a spájzba való olajakat, lekvárokat és szörpöket is kiválaszthatjuk a kínálatból, és ne lepődjünk meg, ha a doboz mellé az aktuális hírlevélben receptek is érkeznek, melyeket hazánk leghíresebb gasztrobloggerei állítanak össze.
A felmérés alapján a magyar ember az édes ízeket kedveli a leginkább, így a Nekedterem bővítette kínálatát ezen a téren: van chilis csokikrém, forró csokipor, torta, nyírfacukros nyalóka és cukorka valamint sok finom szörp, lekvár, házi keksz. Nincs más dolgunk, mint összeállítani a dobozt, online válogatni, a hosszas várakozás, sorban állás nélkül és aztán csak megvárni, hogy becsöngessen a futár.
Kommentek