Kultography

Burn the year Together, egy újfajta szilveszteri élmény

Burn the year Together, egy újfajta szilveszteri élmény

Kultography írása itt: - 2012-12-30 12:47

Egy éve indult a Together, melynek fő célja a szórakoztatás és a napjainkban szélsebesen változó elektronikus zenei trendek bemutatása egy új, előremutató formában. Az idei Szilveszter az első alkalom, hogy bárki, aki internetkapcsolattal rendelkezkezik,  prominens DJ-k válogatására építse házibuliját, utazzon két helyszín között vagy pörögjön a szabadtéri stúdió előtt a Széll Kálmán téren. A felvezető programokon keresztül az érdeklődő betekintést nyerhet a legnagyobb EDM rendezvények zenei kínálatába, ami elősegítheti a választást az éjszakai forgatagban.

A Burn the Year Together-re keresztelt projekt programja tulajdonképpen a szilveszteri budapesti elektronikus zenei felhozatal esszeniciája. Fellép az elmúlt hetekben új kislemezzel visszatért Karanyi, a NEO zenekar frontembere, Kovary, aki DJ berkekben is egyre nagyobb babérokra tör. Koraeste a hip hop szcéna éllovasi, a Hősök ad koncertet, kiknek fellépése ilyen formában először lesz online közvetítve. A Hungexpo területén megrendezésre kerülő Deadcode & Friends partiból, Coyote és a SanFranciscoBeat ad ízelítőt, míg az A38 hajó törtütemekre épülő buliját IAN Autorun, Markov és Magical Gravity képviseli. A Be Massive csapata, Metha, Mira és Lucky23 készítik elő a visszaszámlálást, majd a Together hetente kétszer sugárzott műsoraiban legtöbbször játszott DJ-k veszik át a keverőket. A hajnali szakaszt a Kollektíva csapata nyitja, majd a LavaLava és a Citymatiné zárja.

Úgy tűnik, ez egy újabb este lehet stílushatárok nélkül az elektronikus zene szerelmeseinek vagy bárkinek, aki egy jövőbemutató formában szeretné átélni az idei szilvesztert. Természetesen ez a party-formátum ingyenes és elérhető bárhonnan az interneten, valamint élőben a Széll Kálmán téren.

További információ az esemény facebook és weboldalán.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása