A szeptemberi Street Food Show sikeréről és a fantasztikus gasztronómiai élményekről mi is beszámoltunk, és máris itt a lehetőség azoknak, akik az elsőről lemaradtak - az utca újra a piacra költözik, hogy egy helyen gyűjtse össze az ínyencek számára a legfelkapottabb és az ízélmények alapján is méltán ismert és elismert bisztrók, éttermek és büfék legfinomabb falatait.
A még bőven az indiánnyári melegben megrendezett előző rendezvényhez képest majd' 100%-ban új résztvevőkkel várják a gourmet érdeklődőket a Hold utcai Vásárcsarnok kerengőjén. A hideg, téli időt és a karácsonyi időszak készülődését is számításba vették a kínálat összeállításánál: forró leveseivel melenget majd például a Fragola (akik a szeptemberi show-n még fantasztikus kézműves fagyikkal csiklandozták az édesszájúak ínyét), de a karácsonyi menühöz is meríthetünk ihletet a Halkakas klasszikus és regős halászléjéből vagy a halas töltött káposztából.
A szeptemberihez hasonlóan most is lesz hol sorban állni a hamburgerért (MangaCowboy), képviseltetik magukat a távol-keleti (Papírtigris), és a görög ízek(Big Gyros Taverna), de bőven akad majd nyalakodnivaló is a desszertek rajongóinak - édességeket kínál majd (a teljesség igénye nélkül) a Művész Kávézó és Galéria, a La Praline és a Gelato Rosa. A forróitalokon felül a Szalonspicc és a Csöppentő gondoskodik a szomjoltásról, de minden kiállító készül a saját italaival is.
Újra saját játszóterükön "garázdálkodhatnak" a legnépszerűbb gasztrobloggerek és séfek is, az ő ételkölteményeikből összeállított 3 fogásos menükkel is várják majd az éhes ínyenceket a négynapos rendezvényen. A választék ugyancsak impozáns, az alábbi listából kerülnek ki a három tételes ételkompozíciók:
Az élet napos oldala: Joghurtos sültpaprika-krémleves
Ági főz: Boszniai üst - egytálétel marha és birkahússal, krumplival és zöldségekkel
Dizájnmenza: Keleti chilis vörösboros marhapörkölt, koriandermorzsás kalácsgombóccal és édes-savanyú szilvaszósszal
Édes és Keserű: Tökmagos-sütőtökös-narancsos muffin
Nyammm: Narancsos fehércsokoládé-mousse mézeskaláccsal és narancsfilével
Rozmaring & Csokoládé: Calabriai bableves
Sabrina csoki: Tonkababos-sütőtökös csokoládétorta bonbonnal
Seletfood: Tőkehal-pataniscas kukoricalisztes-sütőtökös kenyérkékkel, ehető virágok salátakeverékben
Vegasztrománia: Diósült
Lesz tehát minden, min szem-szájnak ingere, csak győzzük majd végigkóstolni a sok finomságot. További információkat és részleteket a Dining Guide honlapján találhatnak az érdeklődők.
Kommentek