Kultography

Útikönyvsorozatot ad ki a Corvina

Útikönyvsorozatot ad ki a Corvina

Kultography írása itt: - 2012-09-09 08:30

Ezek a könyvek egy enciklopédia tudásanyagával, megbízhatóságával és világos szerkezetével segítik az olvasót, hogy könnyen megtalálja, amit keres. A gazdag képanyag elénk varázsolja a várost: a maguk nemében páratlan fotók és ragyogó illusztrációk érthetőbbé, élményszerűvé teszik a szövegeket, amelyeket a legjobb szakemberek írtak a város történetéről, növény- és állatvilágáról, a londoni és párizsi élet sajátosságairól, az építészeti emlékekről, a múzeumokról és műremekekről.

Külön érdekessége a kulturális útikönyveknek, hogy írók és festők szemével is láttatják az adott várost. Ismeretátadás és gyönyörködtetés – olyan páros ez, ami megmozgatja a képzeletet, felkelti a vágyat a város felfedezésére.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása