Kultography

Hatezer fővel, az első két nap ingyenes koncertekkel nyit a Zöld Pardon

Hatezer fővel, az első két nap ingyenes koncertekkel nyit a Zöld Pardon

Kultography írása itt: - 2012-06-28 07:00

[caption id="attachment_28161" align="alignright" width="268" caption="A Zöld Pardon megközelíthetőségét különjárat is segíti"][/caption]

A Zöld Pardon minden szükséges hatósági engedéllyel rendelkezik, hogy mostantól akár 6000 fő is szórakozhasson a területén.

Szerda este a Sex Action (ingyenes), csütörtökön a ZUP (ingyenes), pénteken a 30Y lép fel, szombaton pedig a Back II Black várja a vendégeket! A nyitó négy napon a jó zene mellett 2 000 ingyen sör várja az első látogatókat. Hetente 6 élőzenei koncert mindenki által hozzáférhető pár száz forintos áron, a város legjobb dj-i, fedett táncterek, a fiatalok biztonságát szolgáló ZöldKártya program, kiváló konyha és folyamatos akciók várják a vendégeket.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása