Kultography

Jennifer Aniston a legjobb szemétláda, a tinik kedvencei pedig mindent vittek

Jennifer Aniston a legjobb szemétláda, a tinik kedvencei pedig mindent vittek

Kultography írása itt: - 2012-06-04 07:04

Magas szintű szórakozást, sok nevetést, és kevés meglepetést hozott az idei MTV Movie Awards. Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, Johnny Depp kapta a Generation-díjat.

A színpadon olyan előadók váltották egymást mint a színész tiszteletére játszó Black Keys, akikhez egy rövid időre maga Depp is csatlakozott, de itt volt  Wiz Khalifa, Martin Solveg és a Fun is. A díjátadók között is hasonlóan nagy sztárokat találunk, Michael Fassbender és Charlize Theron is szépet alakított, de a gála kiemelkedő pillanata volt, amikor Matthew McConaughey, Channing Tatum, valamint Joe Manganiello (tűzoltónadrágban félmeztelenül) köszöntötte a "Legjobb átváltozás a mozivásznon" kategória győztesét, Elizabeth Banks-et (Az éhezők viadala).

A díjazottak között volt Jennifer Aniston, aki a Legjobb "szemétláda" volt a Förtelmes főnökökben (szerintünk is), a Legjobb férfi és legjobb női kategóriában is az Éhezők viadala két főhőse, Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson nyert, míg a legjobb film az Alkonyat - Hajnalhasadás első része lett, és az ebben elcsattanó Kristen Stwart - Robert Pattinson csók volt a legjobb a nézők szavazatai alapján. A Legjobb hős az idén búcsúzó Harry Potter volt, és Daniel Radcliffe csapata vihette haza a Legjobb stábnak járó elismerést is.

A Legjobb feltörekvő színész Shailene Woodley lett, aki az Utódokban alakított igen kiválóan, a Legjobb vígjátékban nyújtott alakításért pedig szintén nem nagy meglepetésre Melissa McCarthy vehette át az arany pattogatott kukoricát.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása