Kultography

Mészáros János Elek nyerte a Csillag születik döntőjét

Mészáros János Elek nyerte a Csillag születik döntőjét

Kultography írása itt: - 2012-06-02 22:14

A szombat esti döntőre a teljes mezőnyből már csak három versenyző maradt: Mészáros János Elek, Szirota Jennifer és a Quantum XXL. Mindenki két produkcióval készült, a második körben mindhárman kaptak egy-egy partnert saját produkciójukhoz. Mészáros János Elek Tabáni Istvánnal énekelte el a Queen Who wants to live forever című számát, Szirota Jennifer az Evanescence Bring me to life-ját adta elő Czutor Zoltánnal, a Quantum XXL pedig a Britain's Got Talent-ben sikereket elérő Face Teammel lépett színpadra.

A zsűri értékelése alapján a Quantum XXL lett volna a befutó, Szirota Jennifer a második, Mészáros János Elek pedig a harmadik, de végül a nézői szavazatok felülírták a várakozásokat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása