A biztonsági tároló szekrényekből és érlelő kamrákból álló pálinka trezort azon pálinkakedvelők számára hozták létre, akik folyamatosan biztonságos körülmények között kívánják tartani párlatukat. A pince a legoptimálisabb, 18 fokos hőmérsékletet, valamint a legkedvezőbb páratartalmat biztosítja. A trezorok pedig annyira biztonságosak, hogy a pálinkatároláson túl egyéb értékek tárolására is használhatók. A vendégek csak biometrikus beléptetés mellett juthatnak be a pincébe, amelyet kivetítő, konyha, baráti társaságoknak kialakított terek tesznek komfortossá.
Az új szolgáltatás mellett a Békési család új termékcsaládja is debütált. A Békési Manufaktúra névre keresztelt 8 íz (Cigánymeggy, Bodza, Birs, Vörösszilva, Bíbor kajszibarack, Piros vilmoskörte, Csabagyöngye szőlő, Málna) egyedi üveget és arculatot kapott.
„A Békési pálinka története 1984-től eredeztethető, amikor édesapám és én beléptünk a békési pálinkafőző ajtaján. Nagy álmaink voltak: szerettük volna feltámasztani az igazi, hagyományos, minőségi pálinkakészítés kultúráját, amelyhez az utánozhatatlan minőségű gyümölcs és a szenvedély adott volt. Az eltelt csaknem 30 év alatt a családi vállalkozás kinőtte magát és mára az ország egyik legnagyobb főzdéjévé váltunk. A hozzáállás, a szakértelem és a szenvedély azonban semmit sem változott. Azt gondolom, minden palack Békési pálinkán érezni, hogy annak története van” – mondta Békési Zoltán, a főzde tulajdonosa.
Kommentek