Kultography

Szeptemberben újra Nemzeti Vágta

Szeptemberben újra Nemzeti Vágta

Kultography írása itt: - 2012-05-03 11:00

Szeptember 15-én és 16-án ismét a lovaké és a lovasoké lesz a főszerep a Hősök terén és környékén. A falvak és városok vágta versenyét megelőzi a májustól augusztusig tartó vidéki Elővágták sora, ahonnan az első két helyezett indulási lehetőséget kap, hogy dicsőséget szerezzen településének. A Nemzeti Vágta futamait 2012-ben is számtalan látványos program színesíti. A nézők idén is drukkolhatnak hazánk közismert embereinek a Kocsitoló versenyen, a Fogatvágtán és a Bajnoki Jótékonysági Sztárfutamon, ahol a szervezők - a jubileumi év kapcsán - egyszerre állítanák rajthoz az elmúlt esztendők győzteseit: Sasvári Sándort, Stohl Andrást, Pintér Tibor és Hajas Lászlót.

Ez utóbbi azonban egyelőre csak terv, ugyanis az esemény sajtótájékoztatóján kiderült: Pintér Tibor szívesen részt venne egy ilyen futamon, ám Hajas László még gondolkodik: őt családja nagyon óvja már a versenyzéstől, ráadásul egy jó lovat is kellene addig találnia.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása