Kultography

Ma még szivárog, holnap már üzemelni fog az Akvárium Klub

Ma még szivárog, holnap már üzemelni fog az Akvárium Klub

Kultography írása itt: - 2012-05-02 23:30

"A fővárosi Erzsébet téren működő Akvárium Klub és Park területén található medence gépészeti berendezése május 2-án este meghibásodott és víz szivárgott a Klub helységeibe, valamint a mélygarázsba. A vízszivárgás miatt az elektromos rendszer automatikusan lekapcsolt. A hiba kijavításán dolgoznak a szakemberek, a Klub csütörtöki nyitását és programjait várhatóan nem befolyásolja a eset." - írta a klub üzemeltetése közleményében.

Ma este a szervezők azt közölték, hogy az üvegen keresztül a víz befolyik a tánctérre, emiatt jobbnak látták, hogy a jamaicai Perfect fellépését lemondják és kiürítik a helyet. A katasztrófavédelem három autóval azonnal a helyszínre vonult, ahol jelenleg is folyamatban van a víz szivattyúzása.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása