Kultography

Hannibalból Hitchcock

Hannibalból Hitchcock

Kultography írása itt: - 2012-04-27 17:45

A film főszereplője a nagy átalakulásairól híres, Nixontól Hannibal Lecterig számos emlékezetes figurát teremtő Anthony Hopkins lesz, mellette pedig további sztárok is feltűnnek a filmben (Helen Mirren, Scarlett Johansson) Ám a sok Oscar-díjas közreműködő között a film sztárja egy kevésbé ismert név, Howard Berger lehet.

A szintén Oscar-tulajdonos sminkes ugyanis a címszereplőt meghökkentően átalakította: a hetvennégy éves Hopkins-ot kísértetiesen hasonlóvá tette az egykori rendezőhöz. Hopkinst mindig is lenyűgözte a legendás rendező. - Emlékszem vasárnap estére esett, pontosan 1960 nyarán, amikor először láttam a Psycho-t. Életemben nem féltem még annyira. Talán az volt addigi legnagyobb filmélményem. – Sir Anthony Hopkins azt is elárulta, hogy a Hátsó ablak, és a Psycho a két kedvenc Hitchcock filmje. –  Howard  fantasztikus munkát végzett a sminkemmel. Elmondhatom, hogy A bárányok hallgatnak óta ez a legizgalmasabb project, aminek részese lehetek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása