Kultography

Feltámasztották 2Pac-et - a rapper egy hétvégi fesztiválon zenélt

Feltámasztották 2Pac-et - a rapper egy hétvégi fesztiválon zenélt

Kultography írása itt: - 2012-04-17 07:30

Nem mindennapi élményben lehetett része a Coachella Fesztivál közönségének vasárnap este - a két fellépő, Snoop Dogg és Dr. Dre ugyanis 3D-s holografikus ábrázolással idézte meg koncertjén az 1996-ban lelőtt világsztárt. Az MTV híradása szerint az előadás egyébként sem volt "kispályás", hiszen az előbb említett két művészen kívül ott volt még Eminem és 50 Cent is. 2Pac "színpadra lépése" nyomán a közönség reakciója drámai volt; Rihanna Twitter-bejegyzése szerint ezt még unokáinak is mesélni fogja. A látvány magáért beszél.

Értesülések szerint a teljes műsort - beleértve a legnagyobb fellépők előadásait is, mint a The Black Keys, a Radiohead, a Florence & The Machine, a The Shins, Bon Iver és a Pulp and Arctic Monkeys - megismétlik jövő hétvégén a California állam-beli Indióban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása