Kultography

A DeVito-Schwarzenegger ikerpár újra összeáll, hogy megtalálják harmadik testvérüket

A DeVito-Schwarzenegger ikerpár újra összeáll, hogy megtalálják harmadik testvérüket

Kultography írása itt: - 2012-04-01 16:13

Julius és Vincent története a nyolcvanas évek egyik legütősebb vígjátéka volt, éppen ezért kaphatják fel az egykori rajongók a fejüket a folytatás hírére. Sok éve pletykálnak arról, hogy az Ikrek című vígjáték nem csak egy részes lesz. Habár úgy tűnik, hogy Ivan Reitman helyett valaki más ül majd a rendezői székbe, a kamera másik oldalán még érdekesebben alakul a helyzet. Az új rész harmadik főszereplője Eddie Murphy lehet. A történet alapján ő is az egykori kísérlet során jött a világra, csak Julius És Vincent nem tudott róla.

Reitman sem marad ki a folytatásból, ezúttal producerként dolgozik majd a film sikeréért: a Montecito Picture oldalán keresik a megfelelő forgatókönyvírót és stúdiót a filmhez. Az Ikrek második része tehát kezdeti stádiumban van, ám a szereplőgárda alapján jó reményekkel várhatjuk a folytatást.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása