Kultography

Nagy Retro Házibulit rendeznek Budaörsön

Nagy Retro Házibulit rendeznek Budaörsön

Kultography írása itt: - 2012-03-02 16:27

A szervezők tökéletes kikapcsolódást és jó szórakozást ígérnek erre az estére: nagyszerű zenékkel előbb élőben a Gesarol együttestől, majd Tóbiás retro discójára rophaták hajnalig azok, akik belépőjegyet váltanak. Régi reklámokat sugároz a tévé az előtérben (S-modell, Skála, Corso cipő, Traubisoda), míg a teremben a retró tárgyak kiállítása mellett mozizhatunk is: levetítik például A kis utazás, a Feri és az édes élet, az Elveszett illúziók és Magyar retro című filmeket.

A bejárat előtt igazi retró csemegék köszöntenek mindenkit: régi kedvenc autók és motorok, majd kezünkben a rendezvény ajándék fröccsével már el is merülhetünk a 60-as, 70-es, 80-as évek felidézett hangulatában. Akinek az öltözéke és frizurája is idézi ezeket az időket, akár nyereményre is számíthat.

A részletek a www.jmmk.hu oldalon, illetve az esemény Facebook-oldalán is megtalálhatók.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása