Kultography

Kowalsky meg a Vega vonósnégyessel mutatja be új lemezét

Kowalsky meg a Vega vonósnégyessel mutatja be új lemezét

Kultography írása itt: - 2012-02-27 12:00

A Kowalsky meg a Vega december óta nem adott klubkoncertet a fővárosban, ám a rajongóknak nem kell már sokáig várniuk, mert a zenekar április 14-én újra színpadra áll a Barba Negra Music Clubban. A lemezbemutató koncerten Az évtized lemezének új számai mellett a legkedveltebb régi slágereket is hallhatja a közönség, és az együttes még meglepetésekkel is készül.

„A Facebook oldalunkon regisztrált VIP-tagok a következő napokban, hetekben e-mailben kapják meg ajándékba a Kowalsky meg a Vega vadonatúj szerzeményét, amelynek Mosolydal a címe. Az április 14-i lemezbemutató lesz az első alkalom, hogy ezt a dalt élőben adjuk elő, vagyis ősbemutatót tartunk. Emellett egy kis ízelítőt adunk abból, hogyan szóltak a dalaink vonósnégyessel és zongorakísérettel januárban a Művészetek Palotájában. Három dalt fogunk így előadni, amelyek a terveink szerint az év vége felé várható, szimfonikus, big band hangulatú új lemezünkön is szerepelnek majd.” – mondta a zenekar dalszerző-frontembere, Kowalsky.

A Kowalsky meg a Vega lemezbemutató koncertjének előzenekara a Johnny Cash feldolgozásokat játszó Nyughatatlan lesz. A belépőjegyek elővételben 1800, a koncert napján pedig 2300 forintba kerülnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása