Kultography

Felnőtteknek szóló könyvet ír Harry Potter anyja

Felnőtteknek szóló könyvet ír Harry Potter anyja

Kultography írása itt: - 2012-02-23 19:55

A kötet lesz az írónő első műve 2008 óta: akkor a Bogár bárd meséi látott napvilágot. Ez eredetileg Harry Potter mesevilágán belül a varázslók számára készült történetek gyűjteménye volt, amely végül fizikai valót is kapott. A The Hollywood Reporter cikke szerint Rowling egy közleményben a következőt fogalmazta meg készülő könyvéről: „Az új regény megírásának minden egyes pillanatát ugyanúgy élveztem, mint a Harry Potter-sorozat esetében, a mű azonban teljesen más lesz, mint Harry története volt. Harry sikere tette lehetővé számomra azt, hogy szabadon kipróbálhassak új területeket." Az új úthoz pedig új kiadót is keresett az írónő.

A Harry Potter és a Bölcsek köve volt az első Potter-regény, ez 1997-ben látott napvilágot. Az utolsó rész, tíz évvel később, 2007-ben jelent meg.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása