Kultography

Valentin napi koncertet ad a Budapest Bár

Valentin napi koncertet ad a Budapest Bár

Kultography írása itt: - 2012-02-11 10:12

„A Budapest Bár által felelevenített dalok általában nem filozófiai mélységekbe szántanak, legtöbbjük szerelemről, csókokról, csalódásról, reményről, vagy egy kedves hölgy szép szeméről szól. Garantáltan nem téved az, aki a meghódítandó vagy már meghódított kedvest a Budapest Bár koncertre hívja Valentin nap alkalmából.” – mondja Farkas Róbert, a Budapest Bár vezetője.

A jeles napon a New Orleans étterme – az ülőjegyet vásárlók számára - szerelmes menüt is készít a szerelmes dalokhoz. „A koncertet úgy állítjuk össze, hogy a végére igazi táncos – pörgetős, ringatós vagy lassúzós - számokat hagyunk.” – avat be a részletekbe Farkas Robi, aki elmondta, hogy a Budapest Bár zenekar kíséretében ezúttal Behumi Dóri, Németh Juci, Lovasi András, Szűcs Krisztián, Keleti András és Frenk lép színpadra.

Jegyek a New Orleans Music Clubban, valamint interneten a www.jegymester.hu oldalon vásárolhatók.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása